Despre noi

Bine ați venit în lumea AHK România – o comunitate de business bilaterală inovatoare și dinamică, un prestator de servicii profesionist pentru companii, în orice problemă legată de activitatea acestora, dar în același timp un partener implicat și de încredere pentru economie, politică și societate, care își aduce o contribuție semnificativă la dezvoltarea economică a României. V-am făcut curioși? Contactați-ne! Ne bucurăm să discutăm cu dumneavoastră.

Image Alternative Text
©

Misiunea AHK

Ca parte a unei rețele globale, ca o comunitate de business importantă și în calitate de consilier competent promovăm relațiile economice bilaterale și îi ajutăm pe membri, clienți și parteneri să găsească potențial nou pentru afaceri la nivel internațional, În același timp consolidăm România ca amplasament investițional.

Image Alternative Text
©

Echipa AHK

Nu există „nu se potrivește”. Echipa AHK, #AHKmannschaft, găsește pentru dvs. soluțiile potrivite. Suntem aici pentru comunitatea noastră, pentru clienții noștri și ne aducem aportul la dezvoltarea economică.

Image Alternative Text
© Getty Images/shironosov

Consiliul Director și cenzori

Consiliul Director promovează activitățile AHK și se implică în interesul membrilor. În același timp, dă impulsurile necesare pentru noi idei și proiecte pe care le susțin prin experiența și cunoștințele membrilor săi.

Image Alternative Text
©

Reprezentanţa Landului Bavaria

Landul Bavaria deține o rețea globală de reprezentanțe în străinătate: www.bavariaworldwide.de.