ian 20 până la ian 23

Delegația de afaceri ”Mobilitate durabilă, soluții destinate traficului și transportului public și logistică” în România

Detalii
Start eveniment
2020-01-20 | 00:00
Final eveniment
2020-01-23 | 00:00
Preț
500 € (net) pentru firmele cu cifră de afaceri mai mică de 2 mil. € și cu mai puțin de 10 angajați,
750 € (net) pentru firmele cu cifră de afaceri mai mică de 50 mil. € și cu mai puțin de 500 angajați,
1000 € (net) pentru firmele cu cifră de afaceri mai mare de 50 mil. € și cu mai mult de 500 angajați.
Înregistrare

Înscrierea se poate face prin formularul de înscriere pus la dispoziție. Termenul limită de înscriere este 04 noiembrie 2019.

Numărul de firme participante este limitat la 12. Înscrierile vor fi procesate în ordinea în care sunt trimise, întreprinderile mici și mijlocii având prioritate.

©

AHK România organizează în parteneriat cu eclareon GmbH o delegație de afaceri în România. Proiectul se desfășoară în cadrul programului Ministerului Federal al Economiei și Energiei din Germania pentru accesarea de piețe noi cu susținerea acestuia.
Delegația se adresează întreprinderilor mici și mijloci din Germania, în special companiilor din branșe precum mobilitatea durabilă, logistică și soluții pentru trafic și transport public, ca de exemplu serviciile și soluțiile de e-mobility, sisteme de management al traficului și al spațiilor de parcare, automobile hibride, soluții pentru infrastructură inteligentă, modele inovative de sharing, etc.

Descrierea programului și condițiile de participare

După o analiză de piață elaborată în prealabil, delegația va conține și vizitarea unor proiecte de referință, întâlniri strategice în București și în Cluj-Napoca precum și eveniment de specialitate în cadrul căruia participanții se vor prezenta unui public selectat anterior. Punctul central al delegației îl reprezintă discuțiile individuale în Cluj și București, care ar trebui să creeze baza pentru noi cooperări și viitoare parteneriate.

Informații mai detaliate despre delegația de afaceri în România, despre potențialul pieței precum și despre program vă rugăm să găsiți și în infoletter-ul nostru.

Costurile de călătorie, cazare și masă vor fi suportate de către participanți.

Înapoi la listă