Recepția de Anul Nou 2020

Sărbătoriți alături de noi începutul anului 2020!

Recepția de Anul Nou, gala anuală care reunește peste 850 de oaspeți din comunitatea de business româno-germană, bate la ușă!

"Building Bridges based on Trust" – sub acest motto dorim să vă oferim un cadru agreabil pentru discuții și schimburi de opinii, dar și posibilitatea de a stabili noi contacte de afaceri și de a le păstra pe cele vechi.

În calitate de partener de încredere pentru comunitatea noastră dorim să discutăm despre scopuri comune, despre modalități de colaborare, bazate pe încredere și responsabilitate, pentru a consolida poziția României ca amplasament investițional.

#NJE2020 | #PartnerForCommunity | #PartnerForTrust | #PartnerForAction | #BuildingBridgesBasedOnTrust

Dresscode: Cocktail Attire

Doriți să deveniți sponsor?

Vă oferim posibilități unice de sponsorizare, pentru a vă prezenta compania în cadrul galei și a vă crește prezența pe piață.

Nu ratați șansa de a vă prezenta ca sponsor în cadrul acestui eveniment. Pachetele de sponsorizare le regăsiți la AHK România Sponsoring Event.

Pentru întrebări și informații despre sponsorizare vă stau cu plăcere la dispoziție.

M-aș bucura să mă contactați!

Maria Șerban
Tel.: +40 21 223 15 33
E-mail: serban.maria(at)ahkrumaenien.ro


Aveți nevoie de cazare în București?

În cazul în care aveți nevoie de cazare în București, JW MARRIOTT Bucharest Grand Hotel oferă oaspeților noștri prețuri preferențiale:

• 500 Lei / cameră single Business/ noapte (incl. Mic dejun American la JW Steakhouse Restaurant și acces la World Class Health Academy-fitness, Cardio, Pool)
• 550 Lei / cameră double Deluxe / noapte (incl. Mic dejun American la JW Steakhouse Restaurant și acces la World Class Health Academy-fitness, Cardio, Pool)

Pentru rezervări vă puteți adresa doamnei Gabriela Petre: gabriela.petre@marriott.com.

Rezervările sunt confirmate în funcţie de disponibilitatea de camere la momentul primirii solicitării. Tariful nu include TVA 5% și taxa de promovare 1%.