Romania @Expo Real 2019

Standul comun al României la târgul internaţional EXPO REAL este organizat pentru a 8-a oară consecutiv de Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană.

7-9 octombrie 2019 München

Condusă de un consum privat puternic și de creșteri salariale cu două cifre, România continuă să fie una dintre economiile europene cu cea mai rapidă creștere, cu o creștere reală a PIB-ului de 4,1% în 2018. Nu există semne de încetinire, conform prognozelor din FMI, iar Comisia Europeană proiectează rate de creștere anuale de peste 3% pentru următorii cinci ani.

Investițiile private pe piața imobiliară au înregistrat o creștere de 6% în prima jumătate a anului 2019, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, în timp ce cererea pentru dezvoltări imobiliare continuă să crească în toată țara. Sectorul construcțiilor din România a avut cea mai mare creștere anuală în Uniunea Europeană în 2019, cu o creștere de 23,3%. Se preconizează că tranzacțiile de pe piața imobiliară vor atinge un volum record de 1,2 miliarde de euro în acest an, lucru care nu s-a mai întâmplat pe piața din România din 2014. Datorită unui sector IT care se dezvoltă rapid și a noilor companii care intră pe piață, cererea pentru spații de birouri moderne urmează să crească. Evoluții similare sunt așteptate în sectorul industrial și hotelier.

Randamentele atractive (7% pentru clădirile de birouri, 6,5% pentru centrele comerciale și 7,75% pentru proprietățile industriale în prima jumătate a anului 2019) și gradul de ocupare moderat din clădirile clasificate A arată performanțe macro bune, iar alternativele de finanțare disponibile sunt argumente favorabile României.

Vizitaţi-ne standurile la München!

A1.234

AFI Europe
Agenţia pentru Dezvoltare Regională
Centru Alma Consulting
Consiliul Judeţean Suceava
Danina Star
Element Industrial
Estoria City
Geiger Romania
Impact Developer & Contractor
Lion’s Head Investments
Portul Constanţa
Primăria Braşov
Primăria Constanţa
Primăria Iaşi
REC Partners
Stratulat Albulescu Attorneys at Law
Warehouses de Pauw Romania

A1.241

Consiliul Judeţean Ilfov

A1.242

Sector 5 – Bucureşti