Romania @Expo Real 2019

Standul comun al României la târgul internaţional EXPO REAL este organizat pentru a 8-a oară consecutiv de Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană.

7-9 octombrie 2019 München

Condusă de un consum privat puternic și de creșteri salariale cu două cifre, România continuă să fie una dintre economiile europene cu cea mai rapidă creștere, cu o creștere reală a PIB-ului de 4,1% în 2018. Nu există semne de încetinire, conform prognozelor din FMI, iar Comisia Europeană proiectează rate de creștere anuale de peste 3% pentru următorii cinci ani.

Investițiile private pe piața imobiliară au înregistrat o creștere de 6% în prima jumătate a anului 2019, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, în timp ce cererea pentru dezvoltări imobiliare continuă să crească în toată țara. Sectorul construcțiilor din România a avut cea mai mare creștere anuală în Uniunea Europeană în 2019, cu o creștere de 23,3%. Se preconizează că tranzacțiile de pe piața imobiliară vor atinge un volum record de 1,2 miliarde de euro în acest an, lucru care nu s-a mai întâmplat pe piața din România din 2014. Datorită unui sector IT care se dezvoltă rapid și a noilor companii care intră pe piață, cererea pentru spații de birouri moderne urmează să crească. Evoluții similare sunt așteptate în sectorul industrial și hotelier.

Randamentele atractive (7% pentru clădirile de birouri, 6,5% pentru centrele comerciale și 7,75% pentru proprietățile industriale în prima jumătate a anului 2019) și gradul de ocupare moderat din clădirile clasificate A arată performanțe macro bune, iar alternativele de finanțare disponibile sunt argumente favorabile României.

Vizitaţi-ne standurile la München!

A1.234

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru)
Consiliul Judeţean Suceava
Primăria Braşov
Primăria Iași
Primăria Constanţa şi Portul Constanta
AFI Europe
Alma Consulting
Danina Star
Element Industrial
Estoria City
Geiger Romania
Impact Developer & Contractor
Lion’s Head Investments
REC Partners
Warehouses de Pauw Romania
Stratulat Albulescu Attorneys at Law

A1.241

Consiliul Judeţean Ilffov

A1.242

Sector 5 – Bucureşti

Listă Participanți