Iniţiativele AHK

AHK România se implică activ în implementarea sistemului dual de învățământ după model german, a înființat platforma GreenTech econet romania, cât și o Curte Permanentă de Arbitraj. În anul 2017 am mai pus pe picioare o nouă inițiativă, marketplace Romania, un portal al furnizorilor.

Image Alternative Text
©

econet romania

Iniţiativa econet romania reunește toate activităţile pe care le derulăm în zona tehnologiilor verzi. Suntem activi în mai multe domenii: energii regenerabile, eficienţă energetică, tratarea apelor uzate, managementul deşeurilor, dezvoltarea sustenabilă a oraşelor.

Image Alternative Text
©

marketplace romania

Portalul furnizorilor oferă companiilor din România, care doresc să își extindă afacerea în Germania, ocazia de a își găsi parteneri de distribuție pentru a stabili noi relații de afaceri pe piața germană.

Image Alternative Text
©

Curtea de Arbitraj

Companiile germane și românești pot apela la Curtea Permanentă de Arbitraj din cadrul AHK România, unde litigiile sunt soluționate în mod loial, transparent și rapid.

Image Alternative Text
©

EduPro

EduPro este centrul de formare profesională al AHK România, un partener competent al companiilor din România în domeniul formării inițiale și continue.