News von den Mitgliedern

Asociația Ajungem Mari organizeaza două evenimente caritabile

21.11.2023

Asociația Ajungem Mari va organiza 2 evenimente caritabile în luna decembrie:

1. Expoziție caritabilă cu 40 de lucrări pictură și desen ale copiilor din toată țara. Copii și tineri care au lucrat cu drag și care vor să ne arate cât de mult contează să fie încurajați și susținuți! Fondurile strânse la eveniment se vor transforma în bursă pentru cei care au trimis lucrările și va fi un cadou inedit de Crăciun pentru ei, având multe dorințe.

Data: 07.12.2023, Locație: București, Uplift Society, str Brazilia, nr 16, Interval orar: 18:30 – 21:30

Intrarea: pe bază de achiziție bilet – donație online – 150 lei și avem incluse gustările, băuturile, moment artistic și o mică surpriză. Sunt 40 de locuri, confirmarea achiziționării biletului = rezervarea locului pe listă. Având în vedere numărul limitat de locuri, am rugămintea de a ne confirma participarea până marți, 21 noiembrie 2023.

Detalii expoziție licitație: 40 de lucrări ale copiilor din sistemul de protecție, pe care Ajungem MARI îi susține cu terapie, cursuri, materiale, excursii, consiliere. Licitația pentru lucrări pornește de la 250 lei, iar fondurile strânse vor fi transformate în burse pentru cei 30 de copii și tineri expozanți.

Ce vă rugăm:

- Să donați pe site suma de 150 lei pentru a vă rezerva locul la eveniment – scanati cod QR de pe invitație și ajungeți direct la secțiunea de donații din site, unde selectați opțiunea " o data"  150 lei și la detalii plată -> nume participant

- Confirmați prezenta și numărul de bilete cu un reply la acest email, ca să confirm în lista de participanți

 - Veniți joi seara, pe 7 decembrie, pregătiți să fiți încântați de lucrările pregătite de copii.

2. Pe 10 decembrie, duminică, între orele 10:00-19:00,Târgul Caritabil de Crăciun în București, în care vom avea multe produse superbe și multe surprize. Intrarea este liberă și puteți veni în număr cât mai mare să vă bucurați de atmosfera de Sărbători, să achiziționați un cadou și să faceți o bucurie unui copil, prin donația voastră.