Reprezentanţa Landului Bavaria

Landul Bavaria deține o rețea globală de reprezentanțe în străinătate: bavariaworldwide.de.

Acestea stau la dispoziția companiilor bavareze la fața locului, oferă contacte și ajută companiile să se extindă, să exporte pe noi piețe sau să-și consolideze structurile de distribuție pe piețele externe. Prin Agenţia de promovare a investiţiilor „Invest in Bavaria” Reprezentanțele Bavariei în străinătate promovează Bavaria ca amplasament High Tech și susțin potențialii investitori.

În România Directorul general al AHK România este în același timp reprezentantul landului Bavaria În România. Organizăm în fiecare an diverse evenimente, pentru a oferi tuturor firmelor bavareze din România posibilitatea de a se cunoaște şi a face schimb de experienţă.

Companiile românești care doresc să vândă sau să cumpere de pe piața bavareză găsesc informații despre această regiune pe Bavaria Worldwide. Aflați mai multe despre platforma de networking economic din Bavaria și despre proiectele actuale ale Ministerului Bavarez pentru Economie, Dezvoltare Regională și Energie.

Printr-o strânsă colaborare cu Agenția de promovare a investițiilor Invest in Bavaria și cu alte instituții de la fața locului, sprijinim companiile românești să intre pe piața bavareză. Vă oferim date despre piață sau informații despre cadrul legal și vă punem în legătură cu partenerii potriviți.