Cum pot deveni membru

Faceți parte dintr-o comunitate unică, fiind astfel la curent cu tendințele pieței, cu oportunitățile de afaceri și activitățile din diferitele branșe. Profitați de avantajele calității de membru al AHK România!

© Getty Images/alvarez

O comunitate puternică

AHK România este motorul relațiilor economice româno-germane și o comunitate importantă pentru stabilirea relațiilor de afaceri. Evenimente precum Recepția de Anul Nou, Sărbătoarea Verii, întâlnirile lunare ale membrilor, dar și evenimentele regionale, reprezintă o ocazie excelentă pentru membrii noștri de a stabili contacte, de a-și dezvolta rețeaua proprie și de a participa activ la schimbul de experiență și informații. Vă oferim astfel o platformă importantă pentru dezvoltarea afacerii dvs.!

6 motive pentru a deveni membri AHK România:

Rețea unică de contacte

Evenimentele noastre sunt printre cele mai bine cotate în zona de business și networking și sunt organizate pentru și în interesul membrilor. Comunitatea noastră de afaceri româno-germană reprezintă o rețea unică și importantă, care permite contactul direct cu potențiali parteneri de afaceri și clienți. Întâlnirile lunare ale membrilor, Community Talks, Sărbătoarea Verii, Recepția de Anul Nou sau evenimentele regionale sunt oportunități excelente pentru promovarea relațiilor între companii, a propriei afaceri și a schimbului de experiență.

Evenimentele AHK

Suport suplimentar din partea AHK

Oferim servicii de consultanță de calitate atât companiilor germane, cât și celor românești în diverse domenii de activitate. Dacă doriți să aveți o imagine de ansamblu a ofertei noastre, vă stăm cu drag la dispoziție. Vă încurajăm să folosiți know-how-ul nostru.

Acces prioritar la informații

Beneficiați de publicațiile noastre pe teme economice în mod gratuit și cu prioritate. Vă oferim acces preferențial la conferințe și evenimente de specialitate, obținând astfel acces la informații direct de la sursă. În plus, menținem o bună colaborare cu numeroase organizații partenere și obținem acces exclusiv la evenimentele acestora.

Creșterea vizibilității companiei Dvs.

În calitate de membru, compania dumneavoastră câștigă vizibilitate. Vă oferim posibilitatea de a publica gratuit știri în Newsletter-ul lunar sau în secțiunea specială de pe site-ul nostru. În plus, ca membru nou, vă vom prezenta atât în cadrul întâlnirilor lunare, cât și pe pagina noastră de internet. De asemenea, aveți posibilitatea de a plasa anunțuri de publicitate în broșura informativă despre România, pe pagina AHK și în Newsletter.

Reprezentarea activă a intereselor

Comunitatea noastră de afaceri reprezintă un organism puternic în mediul economic din România și este implicată într-un dialog constructiv în vederea îmbunătățirii mediului de afaceri și investițional din România. În calitate de AHK România, participăm la dezbateri politico-economice și abordăm subiectele importante pentru economie și în mediul public. Menținem un contact constant cu ministerele și ambasadele ambelor țări pentru a reprezenta interesele membrilor noștri în mod direct. Obiectivul nostru este îmbunătățirea mediului de business și investițional printr-un dialog constructiv.

Members2Members - Oferte

În cadrul programului Members2Members puteți oferi, cu tarif preferențial, produsele și serviciile dumneavoastră pe pagina AHK România. Profitați de oportunitatea de a vă intensifica relațiile de afaceri cu celelalte companii membre.

 

Deveniți acum membri AHK!

Descărcați Cererea de adeziune, completați-o și trimiteți-o la adresa drahk(at)ahkrumaenien.ro (subiect: Membership AHK). Calitatea de membru începe ulterior achitării facturii aferente cotizației anuale. Valabilitatea calității de membru se prelungește automat pentru încă un an, atâta timp cât nu se notifică încetarea cu cel puțin 3 luni înaintea încheierii anului financiar. 

Modul de funcționare detaliat al AHK România precum și toate drepturile și obligațiile ce decurg din calitatea de membru, se regăsesc în Statut.