Members2Members

De la membri pentru membri – acesta este motto-ul programului "Members2Members" al AHK România. Membrii AHK oferă produse și servicii la tarife preferențiale.

© Getty Images/LDProd

Cum funcționează?

Condiții speciale pentru membri

În calitate de membru AHK România beneficiați de condiții speciale pentru serviciile noastre, dar și de reduceri la serviciile și produsele oferite de ceilalți membri ai Camerei: Members2Members. Lista ofertelor se actualizează permanent.

Înscrierile se efectuează online. Înscrieți-vă acum!

Sunteți membru AHK România și doriți să prezentați produsele și serviciile Dvs. celorlalți membri și să le oferiți o reducere? Contactați-ne!

Căutați ofertele care sunt de interes pentru dumneavoastră!

Automotive

Augsburg International

AUGSBURG INTERNATIONAL, partenerul tău german, oferă servicii de întreținere și reparare a autoturismelor deținute de Dvs., prin cele 130 de service-uri partenere AT Augsburg, ProGarage, Perfekt Auto, la nivel național. Prin platforma online AIFleet, soluție dedicată managementului flotelor, administrarea parcurilor are loc la un nivel de productivitate maximă cu costuri scăzute!

Discount: până la 35%

Discount de până la 35 % la prețul pieselor de caroserie și mecanică aftermarket pentru flotele membrilor AHK.

 • Discount de până la 25% la prețul pieselor de schimb de mecanică și caroserie aftermarket pentru autoturismele angajaților companiilor membre AHK.
 • Discount-urile se acordă la prețul de listă. Perioada de valabilitate a ofertei: nelimitat (până la revocare)

Contact: Șerban Nicolau |Tel: +40 740 305 922 | E-Mail: serbannicolau(at)augsburg.ro | www.augsburg.ro

Autonet Import

Autonet Import este liderul pieței de distribuție de piese și servicii auto din România și oferă partenerilor săi soluții integrate prin cele 18 unități de business. Serviciul Fleet Management oferă soluții complete companiilor în ceea ce privește gestionarea parcurilor auto. Acesta garantează mobilitatea flotei în parametri optimi. Serviciul permite companiilor deținătoare de flote auto să transfere eforturile care apar în gestionarea lor și să se concentreze asupra obiectivelor de business.

Discount: până la 30%

Membrii AHK România beneficiază de următoarele reduceri:

 • 25% discount la prețul pieselor de schimb pentru autoturismele personale.Oferta poate fi valorificată în atelierele AUTOMEISTER, Auto Check Center, AutoCrew și este valabilă și pentru angajații companiilor membre,
 • 30% discount la prețul de listă al pieselor aftermarket pentru întreaga flotă de vehicule. Oferta poate fi optimizată în funcție de mărimea parcului auto.

Perioada de valabilitate a ofertei: nelimitat (până la revocare).

Pentru a beneficia de ofertă și a primi informații suplimentare, vă rugăm să contactați reprezentatul companiei:

Contact: Oliver Szabo |Tel.: +40 40 745 348 574 | E-Mail: oliver.szabo(at)autonet.ro | www.autonet.ro

Caditec Automation

Caditec Automation a fost înființată în 2003 și de-a lungul anilor și-a dezvoltat competențele pe doua direcții principale: Design de Produs (concepție CAD, calcule FEA, etc.) și Dispozitive & Linii de producție automatizate pentru industria de automotive și nu numai. Competențele noastre includ servicii integrate complete: Design, Programare, Producție, Management de Proiect. Caditec SRL, în calitate de „One-Stop-Shop”, oferă soluția COMPLETĂ, de la idee la producție și punere în funcțiune.

Discount: 10%

Membrii AHK beneficiază de un discount de 10% la prețul de listă pentru:

 • design de produs (concepție CAD, calcule FEA, etc.);
 • dispozitive & linii de producție (Design, programare, producție, management de proiect).

Perioada de valabilitate a ofertei: nelimitat (până la revocare)

Contact: Werner BRAUN | Tel: +40 0728 484 484 | E-Mail: w.braun(at)caditec.de | www.caditec.ro

Construcții

MASTERBUILD

Fondată în 2005, MASTERBUILD este una dintre cele mai experimentate companii de antrepriză generală și construcții specializate din România.

MASTERBUILD construiește în România, precum și în spațiul european și pe alte continente proiecte de parcuri industriale, facilități de producție, hale logistice, birouri, magazine de retail, ansambluri rezidențiale, proiecte cu funcțiuni mixte, cât și proiecte speciale, cu grad înalt de specializare (ex. camere controlate termic, compartimente rezistente la foc, camere curate / așa numitele “clean rooms”, pereți rezistenți la explozie, acoperișuri verzi, clădiri “verzi” certificate ințernationale, s.a.).

Între clientii MASTERBUILD se numără Lidl, Kaufland, Webasto, Honeywell, CTP, McDonald`s, Ambasade ale Statelor Unite ale Americii, s.a.

Discount 100%

MASTERBUILD oferă GRATUIT companiilor membre AHK serviciile de Project Management, care reprezintă un procent semnificativ din fiecare proiect de construcții.

Serviciile de Project Management sunt componentă de optimizare a aspectelor esențiale în construcții: buget, timp de execuție, parametri tehnici de calitate, coordonare integrală a construcției.

Oferta se aplică la:

 • Construcție hale și facilități de producție
 • Construcție depozite
 • Construcție showroomuri / unități service/ etc.
 • Construcție magazine și spații adiacente
 • Construcție spații de birouri
 • Construcție proiecte rezidențiale
 • Construcție infrastructură

Perioada de valabilitate a ofertei : nelimitat până la revocare

Ofertă valabilă și pentru angajații companiilor membre.

Contact:  Mirela Harmanescu, Tel.: +40.756.999.100 E-mail: mirela.harmanescu(at)masterbuild.ro, website: www.masterbuild.ro

FGG IMMOBILIEN SRL

Societatea FGG IMMOBILIEN SRL deține în proprietate privată terenuri, care sunt potrivite pentru construirea unor proiecte industriale / comerciale / servicii.

Terenurile sunt situate în Municipiile Arad, Timișoara, Satu Mare și Ploiești. Investitorii interesați pot obține mai multe informații accesând datele de contact ale societății noastre.

Discount 1% la:

 • Teren Arad, situat pe DN 69 (spre TM) – Suprafața: 253.495 mp
 • Teren Arad, situat pe Calea Zimandului E671 (spre Oradea) – Suprafața: 32.000 mp
 • Teren Timișoara, situat pe DN 69 (spre AR) – Suprafața: 74.687 mp
 • Teren Satu Mare, situat pe DN 19 (spre Oradea) – Suprafața: 117.598 mp
 • Teren Ploiești, situat pe DN 1 (Centura de Vest Ploiești) – Suprafața: 194.722 mp

Perioada de valabilitate a ofertei: nelimitat (până la revocare).

Contact: Flutur Cristina Johanna, Tel.: 0726197915, E-Mail: cristina.flutur(at)fggimmobilien.ro, Website: www.fggimmobilien.ro

Consultanță

Globexpert SRL

Globexpert este o companie specializată în furnizarea de soluții strategice și operaționale de management de flotă clienților din România și din țările din zona Europei de Sud-Est.

Oferim servicii de consultanță pentru reducerea costurilor flotei oferind totodată control și transparență. Ne preocupăm și de eficiența și siguranța utilizatorilor și a autovehiculelor. Suntem atenți la toate aspectele ce țin de managementul performant al flotei și căutăm mereu soluții pentru eficientizarea tuturor proceselor flotei dumneavoastră.

Apelând la soluțiile noastre, veți primi atât suport la nivel operațional cât și strategic, astfel încât să vă atingeți toate obiectivele propuse în zona de administrare a flotei.

Echipa noastră este formată din experți din diferite domenii de activitate, acoperind astfel toate ariile de interes pentru administrarea eficientă a flotei precum: logistică, administrare de flotă, asigurări, leasing, mentenanță, conducere defensivă, soluții GPS.

Discount 100% (gratuit) oferit la analiza de profil flotă Auto

Discount 10% - 15% oferit la consultanță / audit flotă auto, administrare completă flotă auto, GPS Tracking, cursuri de conducere preventivă, soluții de software-management flotă auto (SaaS)

Perioada de valabilitate a ofertei: 28.03.2023- 31.12.2024

Ofertă valabilă și pentru angajații companiilor membre.

Contact: Marius Chetreanu, Tel.: +40 745 043 408, E-Mail: marius.chetreanu(at)globexpert.ro, Website: www.globexpert.eu

Energie & Mediu

HACH LANGE Germania

HACH LANGE Germania este unul din principalii producători și distribuitori de echipament profesional pentru analiza apei reziduale, apei potabile și pentru unele aplicații în domeniul apei industriale. HACH LANGE are facilități de producție în Europa și SUA și deține de asemenea sedii de vanzari și de relații cu clienții în toate țările Europei.

Discount: 15%

 • Discount de până la 15% la fotometre, reactivi de laborator, instrumentație de proces.

Perioada de valabilitate a ofertei: nelimitat (până la revocare).

Contact:Tel: +40 (21) 205 30 03 | E-Mail: info-ro(at)hach.com | www.ro.hach.com

 

WESSLING România SRL

Compania WESSLING România SRL este membră a unei cunoscute reţele de laboratoare din Europa - WESSLING - cu sediul central în Altenberge, Germania. WESSLING este prezentă la nivel internațional, lucrând atât cu clienți internaționali cât și locali. În România, ca de altfel și în alte țări din Europa, suntem lideri de piață pentru serviciile de analize pentru protecția mediului sau pentru alimente și furaje.

Discount: 5%

Membrii AHK România benefiază de un discount de 5% la următoarele servicii:

 • servicii de analize chimice pentru indicatori de protecția mediului din probe de ape, sol, deșeuri, emisii și imisii în aer;
 • măsuratori noxe la locul de muncă sau în aerul ambiental,
 • servicii de analize chimice și microbiologice din probe de alimente și hrană pentru animale (furaje).

Perioada de valabilitate a ofertei: nelimitat (până la revocare).

Contact: Mihaly Bako - National Sales Manager | M: +40 752 062 396 | E: mihaly.bako(at)wessling.ro | www.wessling.ro

Linde Gaz România

În România, Linde este unul dintre cei mai importanți producători industriali, cu o gamă largă de gaze industriale, alimentare, tehnice, speciale și medicinale, printre care oxigen, azot, argon hidrogen, dioxid de carbon, acetilenă, heliu, gaze de protecție la sudare, gaze de înaltă puritate, amestecuri de gaze și refrigerenți. Gazele oferite sunt disponibile în diverse forme de livrare, în funcție de volumele necesare clientului, de la gaze îmbuteliate, lichefiate, până la sisteme de producție on-site.

Discount de până la 10% la produsele comercializate

Perioada de valabilitate a ofertei: 28.03.2023- 31.12.2023

Ofertă valabilă și pentru angajații companiilor membre.

Contact: Dan Pătruț, Tel.: 0740 115 058, E-Mail: dan.patrut(at)linde.com, Website: www.linde.ro

Produse și servicii financiare

Atipic Transfer Pricing Solutions

Suntem o echipă de specialiști de prețuri de transfer și oferim soluții de prețuri de transfer optime, folosind procese interne eficiente și orientate spre crearea de valoare adăugată cuantificabilă pentru toți clienții noștri. În plus, prestăm și servicii de consultanță strategică și de management de proiect specializate pe prețuri de transfer atât companiilor cât și consultanților care doresc să inființeze / restructureze departamente interne de prețuri de transfer.

Discount: 15%

Perioada de valabilitate a ofertei: nelimitată (până la revocare).

Contact: Viorel Sbora | Tel: +40 72 80 85 223 | E-Mail: viorel.sbora(at)atipics.ro | www.atipics.ro

CreditSky

CreditSky este o companie inovativă care combină data science, machine learning și inteligența artificială împreună cu cei mai noi altgoritmi de machine learning pentru a oferi analize complexe financiare, evaluări risc credit, prognoze comportament companii și predicții de piață. Modelul nostru patentat, ELCANO, a ajuns la o acuratețe de 99.4% cu un scor F1 de 84%. Așadar, oferim clienților informații valoroase de piață care îi ajută să ia decizii în timp real, bazate pe fapte, fară riscuri.

Discount 10%

Se aplică următoarelor produse servicii:

 • ELCANO: instrument de analiza date cu inteligenta artificiala si machine learning

Perioada de valabilitate a ofertei: până la 01.09.2024

Contact: Bogdan Patriniche, Tel. 0753162223, E-Mail : bogdan.patriniche(at)invoicecash.com, website: https://creditsky.com/

Gothaer Asigurări Reasigurări

Gothaer Asigurări Reasigurări iși propune să fie prima opțiune a clienților săi, având standarde înalte în ceea ce privește calitatea produselor și serviciilor oferite, bazându-se totodată pe experiența vastă și pe sprijinul grupului Gothaer din Germania. Gothaer este un asigurator în plină dezvoltare, cu peste 180 de angajați și un volum de prime brute subscrise de 84,31 milioane lei în 2014, țintind să devină un jucător important pe piața de asigurări din România.

Discount: 10%

Membrii AHK România benefiază de un discount de 10% la toată gama de servicii de asigurare Gothaer Asigurări Reasigurări, cu mențiunea că acesta nu se aplică produselor de asigurare achiziționate prin intermediari (agenți/ brokeri) sau produselor care beneficiază de oferte speciale sau promoții la momentul achiziționării.

Perioada de valabilitate a ofertei: nelimitat (până la revocare).

Contact: Customer Service | Tel: +40 21 20 00 000 | E-Mail: ofertare(at)gothaer.ro | www.gothaer.ro

ProCredit Bank

ProCredit Bank este singura bancă cu acționariat 100% german, prezentă în România de peste 20 ani, care este specializată în finanțarea IMM-urilor și în același timp oferă o gamă largă de produse și servicii adresate persoanelor fizice. Banca vine în întâmpinarea clienților cu soluții digitale, moderne și accesibile. Pentru persoanele fizice suntem o bancă 100% online, iar clienții business se bucură de o mulțime de facilități digitale, precum semnătură electronică, cash management și o aplicație modernă și securizată de Internet Banking.

Oferta pentru persoane fizice

Contul cu servicii complete pentru persoane fizice este ideal pentru persoanele active, deschise la soluții digitale și care doresc să economisească avantajos. Contul curent se deschide exclusiv online, din platforma ProDigital.

Beneficii incluse în pachet:

• Toate operațiunile bancare se efectuează simplu, rapid și sigur prin ProBanking sau MBanking

Soluții de finanțare: 

   • Overdraft – până la 2 salarii cu o dobândă fixă
   • Credit de investiții – până la 20.000 Euro (echivalent în LEI) fără garanții, cu finanțare în LEI
   • Credit imobiliar – până la 250.000 Euro cu finanțare în LEI sau EUR

•  Soluții de economisire:

   • Cont de economii FlexSave cu dobânzi avantajoase. Mai multe detalii găsiți aici
   • Pentru constituirea unui depozit la termen pe 12 luni beneficiați de dobânzi competitive pe piață. Mai multe detalii găsiți aici

Membrii AHK România beneficiază de dobânzi promoționale la contul de economii în LEI și la depozitul la termen pe 12 luni în LEI (+0.10pp față de oferta standard).

Perioada de valabilitate a ofertei: nelimitat până la revocare

Contact: Loredana Miron Tel: +40 732.014.792 E-mail: ROU.PrivateIndividualsDepartment(at)procredit-group.com www.procreditbank.ro

 

 

Sănătate

Concierge Medical

Concierge Medical este un design inovativ de îngrijire medicală, axat pe o relaţie apropiată între medic și pacient.

Concierge Medical înseamnă divizia de abonamente individuale și corporate si oferă acces la cea mai mare policlinică din țară, Policlinica Concierge Medical din Enayati Medical City, care dispune de 60 de cabinete cu aparatură medicală de ultimă generație și la o echipă medicală formată din medici de renume, cu vastă experiență formată în spitalele de stat din România, precum și în străinătate

Totodată, prin Concierge Medical poți accesa peste 200 de medici și 90 de instituții medicale din Europa, SUA sau Japonia. Policlinicile Concierge Medical oferă si servicii de Second Opinion, diagnosticare, tratament și specializări medicale de nișa, precum și un program lunar de Visiting Professors în cadrul căruia pacienții români beneficiază de experiența unor medici internaționali de top, în București, în cadrul primului Oraș Medical din România.

În calitate de membru AHK România beneficiezi de până la 15% reducere la următoarele servicii medicale:

 • 10% reducere la prețul de listă pentru programul Visiting Professors
 • 15% reducere la prețul de listă pentru acces la a doua opinie medicală (Second Opinion)

Perioada de valabilitate a ofertei: nelimitat (până la revocare).

Oferta este valabilă și pentru angajații companiilor membre AHK, cu menționarea codului de reducere #MembruAHK în momentul programării. Oferta nu se cumulează cu alte reduceri sau campanii promoționale.

Contact: Tel.: 0219362, E-Mail: office(at)enayati.ro, Website: www.enayatimedicalcity.ro

Comerț

Testo Romania

Testo Romania este cea mai nouă subsidiară a grupului german Testo AG, cu sediul central în Lenzkirch Munții Pădurea Neagră. Testo AG este un lider mondial în domeniul tehnologiei de măsurare portabile și staționare. Ne-am înființat în anul 1957 când am produs un mic instrument pentru măsurarea temperaturii, iar astăzi suntem o companie globală și un expert în soluții de măsurare în domenii precum HVAC, calitatea produselor alimentare și farmaceutice, construcții și controlul emisiilor.

DIscount: 5 - 10%

Membrii AHK România beneficiază de un discount de 5-10% la toate instrumentele de măsurare.

Perioada de valabilitate a ofertei: nelimitată (până la revocare).

Contact: Horațiu Bașa | Tel: +40 730 973 794 | E-Mail: horatiu.basa(at)testo.ro | www.testo.ro

Vector International SRL

Vector este o companie cu tradiție în domeniul papetăriei, având un scop bine definit: acela de a oferi clienților mai mult decât produse, de a le oferi soluții care să le susțină afacerea și de a deveni un furnizor de încredere pe piața din România.

Fondată în 1997, compania Vector Internațional este specializată în importul, distribuţia şi comercializarea produselor atât pentru birou cât și pentru acasă: birotică, papetărie, curățenie, igienă, protocol, produse hi-tech. Citiți aici un Newsletter informativ. 

Discount 1.000 Ron pentru ecrane interactive HORION.

Perioada de valabilitate a ofertei: 01.05.2023 – 30.04.2024

Ofertă nu este valabilă și pentru angajații companiilor membre.

Contact: Neagu Ștefan, Tel.: 0729 777 799, E-Mail: stefan.neagu(at)vectordirect.ro , Website: www.vectordirect.ro

Hoteluri, Restaurante și spații de Co-Working

Ana Hotels Sport și Bradu Poiana Brașov

Ana Hotels Sport Poiana Brașov. Aflat în inima munţilor, la baza pârtiilor de schi din moderna staţiune Poiana Braşov, Ana Hotels Sport este o relaxantă destinaţie de vacanţă în orice anotimp și o locație privilegiată pentru evenimente.  Cu o frumoasă panoramă asupra staţiunii, camerele cu balcon împletesc atmosfera caldă a stilului bavarez cu noul design ultramodern, iar la restaurantul Altitude te vei delecta cu cele mai alese preparate culinare. Oferind o paletă largă de activități antrenante atât vara, cât și iarna, precum și acces la piscină, saună, jacuzzi și terapii de wellness pe tot parcursul anului la modernul centru Ana Spa, Hotel Sport Poiana Braşov îți garantează o experiență de neuitat în orice moment al anului.

Ana Hotels Bradul Poiana Brașov Înconjurat de brazi și aflat la baza Masivului Postăvaru, la câțiva pași de pârtiile de ski și de telecabină, Ana Hotels Bradul Poiana Braşov și-a consolidat poziția în rândul celor mai primitoare hoteluri din Poiana Brașov. Cu o atmosferă chic, dar în același timp caldă și îmbietoare, hotelul este locația potrivită pentru o liniștită și relaxantă escapadă la munte.
Complet renovat în stilul unei splendide cabane montane, Ana Hotels Bradul completează maiestuosul cadru montan cu elemente de design fine care includ stejar masiv și marmură de Carrara, perfect echilibrate de texturi mătăsoase și țesături somptuoase.

Discount 10%-15%

Se aplică următoarelor servicii (din tarifele publice)

 • 15% cazare Ana Hotels Sport și Ana Hotels Bradu Brașov
 • 10% restaurant Altitude
 • 10% Ana SPA

Perioada de valabilitate a ofertei: 31.12.2024

Ofertă valabilă și pentru angajații companiilor membre.

Contact: Ionela Alexii, Tel.: 0268 407 330, E-Mail: ionela.alexii(at)anahotels.ro , Webseite: https://www.anahotels.ro

ANA Hotels Europa Eforie Nord

Evadează la mare și bucură-te de o destinație deopotrivă relaxantă, dar și revigorantă. Aflat la malul Mării Negre în stațiunea Eforie Nord, premiatul Ana Hotels Europa întâmpină oaspeții cu grădini luxuriante, camere spațioase și un centru spa de renume internațional. Toate camerele și apartamentele noastre inspirat mobilate includ balcoane cu vedere la mare precum și acces gratuit la Wi-Fi, televizoare cu ecran plat, minibar și așternuturi catifelate.

Discount 10%-15%

Se aplică următoarelor servicii (din tarifele publice)

 • 15% cazare Ana Hotels Europa Eforie Nord
 • 10% restaurant Blue Dolphin
 • 10% Ana Health SPA

Perioada de valabilitate a ofertei: 31.12.2024

Ofertă valabilă și pentru angajații companiilor membre.

Contact: Iuliana Simionica, Tel.: +40726388852, E-Mail: iuliana.simionica(at)crowneplaza.ro , Website: https://www.anahotels.ro/europa/ro/

Crowne Plaza Bucharest

Hotelul Crowne Plaza Bucharest este situat în zona de nord a capitalei, fiind opțiunea perfectă atât pentru oaspeții veniți în interes de serviciu, cât și pentru cei care vin să viziteze Bucureștiul. Se află la doar 15 minute de aeroportul international Henri Coandă și 10 minute de centrul orașului.

Crowne Plaza Bucharest are 165 de camere spațioase dispuse pe 3 etaje. Acestea au fost renovate în totalitate în 2016 și beneficiază de balcon privat.

Facilități disponibile:

 • Restaurante și cafenele: Pine Restaurant & Terrace, Crown Cafe Terrace, Pine Garden Cafe
 • Centrul de wellness Ana SPA
 • 15 săli de conferință - de la sedințe de 4 persoane, până la evenimente de 600 de persoane.

Discount 15%

Se aplică următoarelor servicii (din tarifele publice)

 • cazare Crowne Plaza Bucharest
 • Ana Laundry
 • Ana SPA

Perioada de valabilitate a ofertei: până la 31.12.2024

Ofertă valabilă și pentru angajații companiilor membre.

Contact: Cristina Dona, tel.: 0765 578 568, e-mail: cristina.dona@crowneplaza.ro, website: https://www.ihg.com/crowneplaza/hotels/us/en/bucharest/buhrm/hoteldetail

 

Green Village 4* Resort

Green Village 4* Resort, întins pe o suprafaţă de 30.000 de metri pătraţi, este locul în care visul unei vacanţe unice, plină de experienţe autentice în inima naturii, se materializează. Este un resort care susţine un mod de turism conştient, sustenabil, făcut cu maturitate.

Pentru Green Village, grija faţă de natură, oameni şi mediu şi atenţia la detalii sunt şi vor fi mereu o prioritate.

Facilităţile sunt multe și răspândite în tot resortul. De la piscina exterioară, ciubăre şi jacuzzi, la grădina organică, oaspeţii găsesc în curtea resortului la fiecare pas, un mod de a-şi petrece vacanța: restaurant, brasserie, entertainment center (billiard, darts, ping-pong, volei şi fotbal pe nisip), cinematograf cu 3 săli acoperite şi cinematograf în aer liber (situat în campingul Green Dolphin), terasă, kids club şi magazin de suveniruri.

Discount 15% oferit la tariful standard de cazare afisat pe website pentru perioada solicitata. Reducerea se aplica exclusiv pe partea de cazare.

Perioada de valabilitate a ofertei: nelimitat până la revocare

Ofertă valabilă și pentru angajații companiilor membre.

Contact: Cristina Filip, Tel.: 0729 079 612, E-Mail: events(at)greenvillage.ro, Website: www.greenvillage.r

 

Impact Hub Bucharest

Impact Hub Bucharest pune la dispoziția membrilor săi abonamente flexibile în zona de open space, săli de întâlniri cu o capacitate de până la 10 persoane, o sala de conferințe de până la 40 de persoane, dar și acces la programe de incubare și accelerare antreprenorială.

Situat în inima Bucureștiului, în zona Universitate, cu o suprafață de 2800 mp, Impact Hub Bucharest beneficiază de acces excelent la transportul local, precum și la zonele urbane din centrul orașului.

Discount 20% la închirierea sălilor de întâlniri cu capacitate de până la 10 persoane, a sălii de conferințe cu o capacitate de până la 40 de persoane și abonamentelor flexibile în zona de coworking.

Perioada de valabilitate a ofertei: 01.04.2023 - 30.09.2023

Ofertă valabilă și pentru angajații companiilor membre.

Contact: Cătălina Sandu, Tel.: 0736 663 690, E-Mail: catalina.sandu(at)impacthub.ro, Website: https://www.impacthub.ro/

InterContinental Athénée Palace Bucharest

Cu o istorie de peste 100 de ani, Hotelul InterContinental Athénée Palace Bucharest are vedere la Piața George Enescu, Ateneul Român și Palatul Regal și oferă 283 de camere moderne, două restaurante, un bar și o terasă de vară retrasă, locul unde puteți evada din agitația străzilor aglomerate din centrul Bucureștiului. Găzduiți un eveniment în impozanta sală de bal Le Diplomate sau alegeți o cameră cu vedere și răsfățați-vă cu un masaj în centrul spa sau cu o sesiune de înot în piscina interioară.

Discount 15% la serviciile de restaurant si cazare.

Perioada de valabilitate a ofertei: 06.03.2023 - 31.12.2024

Ofertă valabilă și pentru angajații companiilor membre.

Contact: Alexandra Negoiță, Tel.: 0731305759, E-Mail: alexandra.negoita(at)ihg.com, Website

JW Marriott Bucharest Grand Hotel

JW Marriott Grand Hotel București își menține reputația de etalon al luxului modern în capitala plină de viață a României, renumit pentru serviciile sale excepționale, varietatea de restaurante și lounge-uri, un centru de conferinte si evenimente multiplu premiat. Cele 402 camere, inclusiv cele 23 de apartamente, au fost complet renovate in 2019, oferă un design și o funcționalitate intuitivă, fiind cele mai spatioase din oras.

Discount 15% oferit la tariful standard de cazare afisat pentru perioada solicitata. Reducerea se aplica exclusiv pe partea de cazare.

Perioada de valabilitate a ofertei: 10.02.2023 - 23.12.2023

Ofertă valabilă și pentru angajații companiilor membre.

Contact: Gabriela Petre, Tel.: 0732 331 857, E-Mail: gabriela.petre(at)marriott.com, Website: www.jwmarriottbucharest.com

 

Valea Verde Retreat

Inspiraţia noastră vine de la conceptul italian “albergo diffuso” sau “hotelul răsfirat”, ce a readus la viaţă multe mici orașe istorice, aducând un suflu nou în satele din ce în ce mai puţin populate: “Albergo diffuso” vorbește despre redescoperirea tradiţiilor într-o lume globalizată. Este ca și când primești cheia unei comunităţi.

Ne-am propus să facem același lucru în Cund, prin casele noastre renovate, care îmbină tradiţiile locale cu caracterul modern. Prin acest stil eclectic, sperăm să oferim oaspeţilor noștri o călătorie plină de arome locale care să îi inspire.

Discount 15% oferit la tariful standard de cazare afisat pe website pentru perioada solicitata. Reducerea se aplica exclusiv pe partea de cazare.

Perioada de valabilitate a ofertei: nelimitat până la revocare

Ofertă valabilă și pentru angajații companiilor membre.

Contact: Cristina Iancu, Tel.: 0371 237 117, E-Mail: reservations(at)valeaverde.com, Website: www.valeaverde.com

Visionapartments

Căutați cazare pe termen scurt sau lung în cele mai bune locații?

VISIONAPARTMENTS s-a specializat în închirierea de apartamente în regim hotelier în întreaga lume. Compania a fost fondată în Elveția în 1999 și s-a dezvoltat rapid de la un start-up la un lider de piață elvețian cu prezență globală. Astăzi, VISIONAPARTMENTS oferă soluții de locuit temporar în peste 850 de locații de afaceri din întreaga lume.

Discount 5% la cazări în apartamentele disponibile în cadrul noului aparthotel, Vision Majestic Bucharest

Reducerea se acordă prin codul M2MAHK2023.

Perioada de valabilitate a ofertei: 01.06.2023 – 31.12.2023

Contact: Manuela Toma, Tel.: 0742 177 119, E-Mail: mtoma(at)visionapartments.com, Website: www.visionapartments.com

Servicii IT&C

Beia Consult International

BEIA CONSULT INTERNATIONAL este unul din principalii furnizori de echipamente de telecomunicații din România, având o experiență de 23 ani în mai bine de 10.000 de proiecte pentru centrale telefonice, rețele de centrale telefonice, rețele de comunicații voce-date, soluții de comunicații avansate. Produsele noastre sunt adaptate perfect oricăror nevoi de comunicare ale firmelor, indiferent de mărimea acestora.

Discount: 5%

Membrii AHK beneficiază de un discount de 5% la servicii de consultanță, centrale telefonice, Call center-e, telefoane fixe, telefoane cordless, telefoane IP, căști telefonice , echipamente de înregistrare apeluri, interfețe GSM, fax server, soluții IT hardware și software, soluții de telemonitorizare de la Adcon Telemetry cu aplicații în agricultură, meteorologie, hidrologie, gestionarea energiilor regenerabile.

Perioada de valabilitate a ofertei: nelimitată (până la revocare).

Ofertă valabilă și pentru angajații companiilor membre.

Contact: George Suciu | Tel: +40 21 332 30 05 | E-Mail: office(at)beia.ro | www.beia.ro

 

Euro-Testing Software Solutions

Euro-Testing Software Solutions activeaza pe piata de IT&C de peste 12 ani oferind servicii de software development, software testing, application delivery si software consulting. Portofoliul nostru include proiecte internationale in urmatoarele industrii: Telecom, Banking, IT&C, Oil&Gas. Suntem parteneri cu principalii furnizori de tehnologie software testing si dezvoltare software: Hewlett Packard Enterprise, Atlassian, Microsoft, Quest, Veracode. Ne mandrim cu o rata de succes a proiectelor de 100%.

Discount: 10%

Membrii AHK beneficiază de un discount de 10% la servicii de testare software, testare de performanta, testare automata, testare de securitate, consultanta implementare si personalizare sisteme Hewlett Packard Enterprise Software, Atlassian, McAffee, Microsoft, Quest, Veracode, Checkmarx, dezvoltare sisteme bespoke (Java, .NET, php, python).

Contact: Claudiu Milea | Tel.: +40 732 409 311 | E-Mail: claudiu.milea(at)euro-testing.com | www.euro-testing.com

ixodron

ixodron este o companie IT&C dedicată soluționării provocărilor complexe de afaceri și operaționale prin consultanță și proiectare de soluții; analiză, standardizare și automatizare de procese; modernizare IT și managed services.

ixodron sprijină clienții și comunitățile să se integreze în economia digitală și să culeagă beneficiile asociate. Este o călătorie pe care o parcurgem împreună, devenind adevărați parteneri în acest proces.  

Discount 7% - 12%

Se aplică următoarelor produse servicii:

 • Analiză de business / consultanță, audit și arhitecturi de soluții
 • Elaborare plan de investiții IT folosind o metodologie matricială conținând indicatori precum priorități de business și operaționale, risc, impact etc.
 • Optimizarea costurilor IT utilizând un framework analitic dedicat
 • Soluții de finanțare / plată de tip OPEX între 1 și 5 ani (lunar sau trimestrial)
 • Project management / furnizare echipamente & implementare proiecte infrastructură IT
 • Managed services / servicii de suport tehnic și administrare IT
 • Training / training personalizat și certificat Nutanix, Microsoft, Cisco, F5, NetApp, Azure, AWS, COMPTIA, cybersecurity  

Perioada de valabilitate a ofertei: 30.10.2022 - 29.10.2025

Contact: George Badita, tel.: +40726710063, e-mail: george(at)ixodron.ro, webseite: www.ixodron.ro

 

Kognitive Manufacturing Tech SRL (KFactory)

KFactory este o companie dedicată Industry 4.0 care inovează industria producătoare și optimizează un proces de bază specific în toate sectoarele – managementul performanței liniei de producție – cea mai importantă problemă pentru directorii executivi din industria producătoare.
KFactory integrează noile tehnologii, cum ar fi IIoT și Machine Learning în procesul de fabricație, transformând un proces clasic într-un proces digital bine orchestrat, oferind în același timp un model accesibil de subscripție lunară (SaaS).

Discount 20%

Pentru membrii AHK oferim un preț preferențial pentru implementarea soluției KFactory Core ce ajută fabricile la creșterea performanței producției (OEE – Overall Equipment Effectiveness) cu până la 25%. Această soluție poate fi implementată în câteva săptămâni și poate fi integrată cu diferite tipuri de echipamente, noi și vechi, de la diferiți producători.

Perioada de valabilitate a ofertei: perioadă nelimitată

Contact: Vlad Cazan, Tel.: 0723 493 903, E-Mail: vlad.cazan(at)kfactory.eu, Website: https://www.kfactory.eu

 

Medialine Romania

Bine ați venit la Medialine România – furnizorul dumneavoastră de soluții de business IT&C. Ca furnizor de soluții și servicii integrate IT&C oferim întreprinderilor mici și mijlocii soluții personalizate. De peste 15 ani, clienții nostri se pot baza pe experiența și know-how-ul nostru în domeniul infrastructurii IT & C, Servicii Managed & Cloud și Business Solutions. Astăzi furnizăm servicii de IT Premium mai multor sute de companii mijlocii și mari pe plan național și internațional. Valorificând experiența dobândită în cadrul grupului german Medialine AG, oferim clienților nostri o rețea proprie de vânzări și resurse tehnice care ne permite optimizarea suportului acordat clienților.

Analiză gratuită

Oferta noastră: Realizarea gratuită a analizei în vederea întocmirii caietului de sarcini și a ofertei comerciale pentru proiecte de implementare și/sau dezvoltare business software.

Perioada de valabilitate a ofertei: nelimitat (până la revocare)

Contact: Elena Radu | Tel:+40786877144  / +49 6751 85378 634 | E-Mail: Elena.Radu(at)medialine.ag | www.medialine.ro

 

Industria alimentară

Fuchs Condimente

Fuchs Condimente oferă o gamă variată de condimente, mixuri de condimente, sosuri și produse fine food, atent selecționate pentru mâncăruri delicioase.

Discount 15% la condimente, mixuri de condimente și produese fine food (cu excepția produselor din categoriile industrie și vrac pe platforma.ro). Reducerea se obține aplicând în coș codul "AHK15". Nu se aplică împreună cu alte reduceri sau promoții.

Perioada de valabilitate a ofertei: 28.03 - 31.12.2023. Ofertă valabilă și pentru angajații companiilor membre.

Contact: Stan Florea, Tel.: 0731 130 156, E-Mail: florin.stan(at)fuchs.ro, Website: https://www.punegust.ro/ | https://www.platforma.ro/

 

Karpaten Schätzen

Montană, prima apă Bio din România, TERAPEUTICĂ, de consum general.
Vichy de România. Nobilă, la preț românesc!
Resursă limitată: 0,3 lt./sec. 
Izvor montan - nu din foraj, din aria protejată Munții Bodoc-Baraolt.
Conține pe litru 2000 mg. minerale electrolitice = apă vie, 3 grame bicarbonat activ. Tonifică, reface rapid puterea de concentrare și capacitatea de efort. Motivează.

Corespunde OUG 99/2000 cu excelență = Good Manufacturing Practice 
0 deșeuri = sticle returnabile 330 sau butoi 30 Lt. =  ISO 14001
Disponbilă numai prin livrare directă. Cost livrare separat.

Pentru INDUSTRIE, BIROU sau GASTRONOMIE. Pentru acasă livrăm la servici, cumulat. 

Oferta:
Instalație de tapotare:
a.    "Estival":  6 luni =  1 leu/zi/angajat
b.    "Zusammen"
: pe o perioadă de 2 ani, 24 luni =  0,8 lei/zi/angajat

Fără limită de consum.
Transportul, cost separat, de comun acord.

Perioada de valabilitate a ofertei: nelimitat, până la revocare

Contact: Sorin Dănilă, Tel.: 0724535336, E-mail: sorindanilad(at)yahoo.com, Website

Logistică, transport și curierat

DHL

DHL este liderul global în industria logisticii. Diviziile DHL oferă un portofoliu de servicii logistice de neegalat, de la livrarea de colete național și internațional, expedieri e-commerce și soluții de fulfillment, transport internațional expres, rutier, aerian și maritim, până la managementul lanțului industrial de aprovizionare. Cu aproximativ 395.000 de angajați în peste 220 de țări și teritorii din întreaga lume, DHL conectează oamenii și afacerile în mod sigur și fiabil, asigurând fluxuri comerciale sustenabile la nivel mondial. Cu soluții specializate pentru piețele și industriile în creștere, inclusiv tehnologie, biotehnologie și sănătate, inginerie, producție și energie, mobilitate auto și retail, DHL este poziționată drept „Compania de logistică în lume”.

DHL face parte din DHL Group. Bazându-se pe principii de afaceri sustenabile și angajament față de societate și mediu, Grupul aduce o contribuție pozitivă la nivel mondial. Grupul Deutsche Post DHL își propune să atingă ținta de zero emisii până în 2050.

DHL are o experienţă de peste 30 de ani pe piaţa din România, peste 600 de angajaţi, operează cu 3 aeronave în București, Cluj și Timișoara, deţine o flotă de peste 200 de maşini şi oferă o acoperire de 100% la nivel naţional, prin cele 48 de locaţii aflate în cele mai importante oraşe de pe întreg teritoriul ţării.

Discount: 45%  Time Definite International - Export și Import aerian

*Serviciul "Time Definite International" se adresează persoanelor juridice și nu poate fi combinat cu alte promoții sau reduceri în curs de desfășurare pentru clienții existenți.

Perioada de valabilitate a ofertei: 01.07.2023- 31.12.2023

Ofertă valabilă și pentru angajații companiilor membre.

Contact Luana Dumitrescu, Tel.: +40 (0)21 222 1777, E-Mail: ro_marketing(at)dhl.com, Website: www.mydhl.ro 

SamedayLogistics Group

Samedaylogistics Group, cu biroul în România, în zona de Cargo a Aeroportului Otopeni, oferă servicii de transport și logistică pe cale aeriană, de aici reușind să acoperim tot ce ține de transporturi dinspre România, Bulgaria, Serbia, Ungaria, Republica Moldova, Republica Cehă către orice destinație din lume și invers.

Compania mamă este Samedaylogistics GmBH, unul din veteranii reprezentativi ai industriei de logistică / transporturi pe cale aeriană de tip time-critical, companie înființată în 1972, care din 1996 a început să ofere servicii de transporturi urgente On Board Courier (cu pasager la bord), fiind de altfel primii din lume care au introdus acest tip de serviciu pe piață.

Având sediul central în Frankfurt, Germania, birouri în România, USA, Republica Cehă, Italia, Suedia, Austria, vă putem sta la dispoziție pentru servicii de tip:

- On Board Courier / Pasager la bord / Hand-carry

- Air-Charter / Avion dedicat pentru marfa dumneavoastră

- Express Airfreight

- Efectuare formalități vamale necesare pe orice aeroport din lume

- Servicii de împachetare adițională

Discount 25% oferit la servicii On Board Courier (Pasager la bord / Hand-carry).

Perioada de valabilitate a ofertei: 03.08.2023 - 01.03.2024

Contact: Dorina Romila, Tel.: +40 748 773 064, E-Mail: dorina.romila(at)samedaylogistics.ro, Website: https://www.samedaylogistics.ro

Servicii Resurse Umane & Traininguri

Centrul de Limbi Străine Lingua Transcript

Lingua Transcript este o companie dinamică, care și-a propus să livreze servicii lingvistice profesioniste la un standard ridicat. Garantăm fiecărui client o atenție specială cu privire la fiecare proiect, pentru fiecare dintre serviciile livrate: traduceri, interpretariat, sau cursuri de limbi străine.

Discount: 20%

Membrii AHK beneficiază de un discount de 20% la: cursuri de limbi străine, workshopuri de conversație, traduceri.

Perioada de valabilitate a ofertei: nelimitat (până la revocare).

Contact: Manuela Meleandra Tel.: +40 72 233 30 81 E-Mail: manuela(at)linguatranscript.ro | www.linguatranscript.ro.

Total Business Solutions

Începând din anul 2000, Total Business Solution (TBS) este un partener de excepție pentru toate companiile de pe piața românească și de pe cele europene, dar și pentru persoanele care sunt în căutarea unei cariere performante. Pachetele noastre de servicii de consultanță corporate și individuale plasează clienții noștri pe poziții dominante în domeniul lor de activitate.

TBS își dorește o colaborare pe termen lung cu toți membrii AHK și oferă următoarele reduceri:

20% la servicii corporate, printre care executive search, evaluare personal, outplacement, training & workshops, business strategy, diagnoză organizațională.

30% la serviciile pentru clienții individuali, printre care consultanță în carieră, testare psihologică, workshops, consiliere de dezvoltare personală.

40% la serviciile de consiliere în carieră pentru elevi, studenți, masteranzi, juniori pe piața muncii.

Discount-ul se oferă tuturor membrilor AHK România, angajaților și copiilor acestora. Perioada de valabilitate a ofertei: nelimitat (pana la revocare)

Contact: Daniela Necefor, tel: +40 722 352 673, dnecefor(at)tbs.rowww.tbs.ro.

 

Călătorii și deplasări

BLACKCAB

Bucurați-vă de calitatea șoferilor privați, tradiționali, experimentați și pe deplin verificați, cu confortul de a rezerva o cursă în câteva minute.

Călătorii interurbane care duc personalul la o întâlnire. Transferuri de la aeroport pentru executivii dumneavoastră. O flotă care să ducă delegații la și de la evenimentul dumneavoastră. Obțineți o soluție de transport rapidă și simplă pentru curse oriunde aveți nevoie.

Creați o rezervare pe loc sau programați o cursă cu până la șase luni în avans, adăugați mai mulți utilizatori, bucurați-vă de opțiunile noastre flexibile de facturare și primiți ajutor din partea serviciului nostru excelent de asistență pentru clienți, disponibil 24/7.

Perioada de valabilitate a ofertei: 13.12.2022 - 13.12.2024

Contact: Lidia Dabija, Tel.: 0720880997, E-mail: sales(at)blackcab.ro, Website: https://www.blackcab.ro/

Enterprise Rent-a-Car

Înființată în anul 2001, ca o completare a serviciilor oferite de către Grupul Eurolines, compania noastră s-a dezvoltat continuu, printr-o creștere constantă a parcului auto și a numărului de clienți. Astăzi, Enterprise Rent-a-Car se situează în top 3 firme de închirieri de mașini, adresându-se tuturor sectoarelor de piață din România și străinătate. În portofoliul nostru sunt disponibile atât autovehicule din clasa economy, cât și din clasa lux, iar unul dintre factorii diferențiatori față de alte firme de închirieri mașini este flexibilitatea.

Discount 15% la închirieri auto în România. Discountul se aplică tarifelor standard - zile și km închiriere (fără opţionale: GPS, scaun copil, asigurări etc.).

Perioada de valabilitate a ofertei: nelimitat până la revocare. Ofertă valabilă și pentru angajații companiilor membre.

Contact: Sergiu Onisii, Tel.: 0728 998 883, E-Mail: corporate(at)enterprise.ro, Website: www.enterprise.ro

 

 

Sixt Rent a Car

Sixt Rent a Car este una dintre primele și cele mai importante companii internaționale de închirieri auto din lume - cu peste 100 de ani de activitate în domeniul afacerilor - am câștigat o reputație de încredere ca furnizor mondial de închirieri auto. Astăzi suntem prezenți în peste 105 de țări cu sucursale în peste 4.000 de locații. Veți putea găsi serviciile noastre de închiriere auto Sixt la nivel internațional, în aproape toate orașele importante și destinații turistice din întreaga lume.

Discount: 10%

Pentru membrii AHK oferim până la 10% discount la închirieri auto la nivel internațional, inclusiv în România. Discountul se aplică tarifelor de internet- zile și km închiriere (fără extras: GPS, scaun copil sau protecții).

Accesați www.sixt.ro/ahk și beneficiați de discountul oferit membrilor.

Perioada de valabilitate a ofertei: nelimitată (până la revocare).

Contact: Alexandra Sârbu | Tel.: +40 728 996 265 | E-mail |  www.sixt.ro

 

Drept și Fiscalitate

CorpStar GmbH

Aveți probleme cu partenerii străini?

Proces bilingv sau soluționarea litigiilor?

Reprezentare în fața organelor fiscale străine?

Oferim noi soluții inovatoare UE, adaptate companiei dumneavoastră. Ne specializam în proceduri UE, soluții la problemele dvs. din străinătate.

 • Prima consiliere este gratuită; după încasarea cu succes a sumei restante, oferim companiilor membre ale Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germane o reducere de 5% din taxa noastră de succes (doar 30% în loc de 35%)

Perioada de valabilitate a ofertei: nelimitat până la revocare

Contact: Dr. Csaba Bányász, Tel.: +40 376 300345, +49 8948 402089, E-mail: drbanyasz(at)corpstar.eu, Website: www.corpstar.eu

Tehnică

Jetrun SRL

Jetrun SRL activează din anul 2007 ca reprezentant tehnic și comercial al unor producători de renume din industria HVAC.

Oferim soluții complete în domeniu și ne-am imbogățit de la an la an gama de echipamente și soluții comercializate. Oferim atât solutii ‘clasice’, centrale de ventilatie, cazane si boilere, chillere și turnuri de răcire, cât și soluții avansate cum ar fi cogenerare și trigenerare, chillere centrifugale Turbocor, chillere cu absorbție, sisteme termosolare. În afară de produsele de uz industrial, Jetrun SRL oferă o gamă largă de produse premium pentru segmentul rezidențial, produse de Wolf Germania, precum: centrale cu gaz, pompe de căldură, centrale de ventilație cu recuperare de căldură, sisteme termosolare

Discount 6% oferit la produsele pentru încălzire, ventilație, pompele de căldură și sistemele termosolare pentru uz rezidențial Wolf Heiz- und Klimatechnik.

Perioada de valabilitate a ofertei: 01.04.2023 - 31.03.2024

Oferta este valabilă și pentru angajații companiilor membre AHK.

Contact: Adrian Moisa Tel.: 0722 427 467, E-Mail: adrian.moisa(at)jetrun.ro, Website: www.jetrun.ro