Vino în echipa noastră!

Cauți un loc de muncă adaptat nevoilor tale? Un loc de muncă unde să nu conteze doar cunoștințele și competențele tale, ci cu care să te poți identifica personal? Alătură-te echipei noastre!

De ce să te decizi pentru noi

Cine suntem

Suntem o organizație în plină dezvoltare. Echipa noastră motivată formată din 25 de angajați asigură succesul nostru. Acestora le asigurăm locuri de muncă sigure care implică activități diversificate. Avem o politică de personal marcată de transparență și fairness, modernă și sustenabilă. Punem accent pe preluarea de responsabilități, pe munca în echipă, oferim condiții bune de muncă și sunt importante pentru noi modelele moderne în ce privește timpul de lucru.

Ca motor al relațiilor economice româno-germane, ca prim contact pentru companii germane și românești și fiind cea mai mare organizație bilaterală de membri avem un rol foarte important: contribuim la consolidarea relațiilor economice bilaterale. Reprezentăm interesele companiilor româno-germane și pe cele ale membrilor noștri. Suntem vizibili și responsabili. Ne angajăm prin proiectele și inițiativele noastre în domenii, în care economia are o funcție socială foarte importantă, cum ar fi educația, sănătatea și mediul.

În toate departamentele AHK România lucrează specialiști, pentru care munca în echipă este ceva de la sine înțeles, care înțeleg organizația: angajați care gândesc în spiritul companie, sunt flexibili, acționează în echipă, elaborează soluții inteligente, eficiente pentru și împreună cu comunitatea noastră de business. 

Împărtășim aceleași valori? Dorești să îți aduci o contribuție semnificativă la activitățile noastre? Atunci vino să modelăm împreună viitorul. Avem nevoie de tine! Lângă colegi cărora le face plăcere să gândească, într-un mediu de lucru motivant, la AHK România! Alături de #AHKMannschaft.

Ce oferim

Oferim un loc de muncă în care contează nu numai expertiza și cunoștințele tale, ci un loc de muncă cu care te poți identifica personal. Alătură-te echipei noastre! În prezent, căutăm candidați calificați și foarte motivați pentru a implementa sarcini și proiecte interesante în mediul de afaceri: cele mai bune minți care doresc să facă diferența! Dă click pe anunțurile noastre actuale de angajare și fii deschis pentru o nouă provocare. Ai găsit ceva potrivit pentru tine? Așteptăm cu nerăbdare CV-ul tău!

Ți-am trezit curiozitatea? Atunci caută în oferta noastră de job-uri și găsește provocarea potrivită pentru tine! Ai găsit ceva potrivit? Ne bucurăm să primim CV-ul tău și o scurtă scrisoare de intenție!

Nu găsești momentan niciun job compatibil cu profilul tău? Atunci ia tu inițiativa și convinge-ne că trebuie să te cunoaștem! Ne bucurăm să ne trimiți un CV, însoțit de o scurtă scrisoare de intenție la adresa de e-mail karriere(at)ahkrumaenien.ro.

Locuri de muncă vacante

IT PROJECT SPECIALIST FOR DIGITAL SOLUTIONS

Are you interested in the digitalization of processes and services of AHK Romania, the central organization of the German-Romanian economic relations? Do you want to use your IT skills and competences to explore the possibilities of digital technologies for our organization and use methods of agile project management while doing so? You are motivated and communicative and eager to take responsibility for the implementation of your digital projects. Apply now: karriere(at)ahkrumaenien.ro!  More

SPECIALIST Administrație (m/f)

Departament Administrativ

Departamentul Administrativ este responsabil de buna funcționare a biroului nostru. Rolul tău este să sprijini departamentul în această sarcină importantă, dar și să te ocupi de propriile proiecte în cadrul echipei. Aplică acum: karriere@ahkrumaenien.ro      Detalii

JUNIOR CONSULTANT (m/f)

Departament Consultanță & Servicii

Sunteți interesat de relațiile economice dintre România Germania și Moldova? Lucrați într-un cadru structurat și
cu atentie? Doriți să vă folosiți competențele într-un mediu de lucru plăcut? Responsabilitatea personală, o manieră prietenoasă și comunicativă sunt necesare în biroul nostru.

Aplică acum: karriere(at)ahkrumaenien.ro  Detalii