EduPro

EduPro este centrul de formare profesională al AHK România, un partener competent al companiilor din România în domeniul formării inițiale și continue.

Formarea profesională la locul de muncă constituie un element fundamental pentru zona de management. Unul dintre cei mai importanți factori de succes în mediul de afaceri îl constituie personalul bine calificat. Pe lângă acesta, performanța sistemului educațional, precum și calitatea și capacitatea forței de muncă reprezintă pentru investitori criterii importante cu impact asupra deciziilor investiționale.

AHK România, în calitate de partener și furnizor de servicii pentru companii, oferă firmelor interesate un sprijin concret și constant în domeniul formării profesionale. Pe lângă diferitele noastre activități privind formarea continuă, AHK România s-a implicat în implementarea învățământului profesional din România și contribuie constant la dezvoltarea acestuia.

Sub umbrela EduPro, coordonăm proiecte complexe de formare profesională inițială și continuă, oferim consiliere și informații despre sistemul de învățământ profesional româneasc și german, coordonăm examene de absolvire și certificare conform standardelor germane și totodată organizăm conferințe de specialitate pentru a intensifica schimbul de informații, experiență și dialogul cu reprezentanții clasei politice și administrație.