Formare continuă

Echipa EduPro din cadrul AHK organizează traininguri pe diverse teme actuale și relizează seminarii customizate pentru companiile membre. Atelierele și seminariile sunt destinate companiilor românești și germane pentru nivelurile de management de mijloc și superior.

Oferta noastră de seminarii și traininguri

Oferta noastră de seminarii și traininguri este adaptată nevoilor dvs. de formare individuale și este trasată împreună cu dvs. În acest sens ne bazăm pe anii de experiență în domeniu ai echipei noastre. Împreună cu experții noștri vom concepe un program de formare pornind de la nevoile companiei dumneavoastră. Ne ocupăm de organizarea completa a trainingurilor, asigurându-ne că angajații dvs. le finalizează cu succes. Suntem aici pentru nevoile de training ale angajaților dvs. suntem aici pentru succesul dvs.!

Iată câteva testimoniale din partea participanților la cursurile noastre: 

Personal, a fost un mare câștig și sunt foarte recunoscătoare și pentru curs, dar mai ales pentru atmosfera primitoare pe care ați construit-o pentru întregul grup. Am regăsit cea mai frumoasa parte a Bucureștiului în voi. Nu exagerez deloc când spun că pentru mine cursul este un game changer de care aveam mare nevoie!
Magdalena Isan, HR Consultant
Magdalena Isan, HR Consultant ASSIST Software SRL (Suceava)
Întrucât nu știam cum va decurge acest curs, nu am avut multe așteptări. M-a încântat foarte mult că nu a fost doar teorie, mi-au plăcut sesiunile de muncă în echipă și sunt sigură că cele două (teoria și practica) combinate m-au ajutat în obiectivul meu principal de a deveni formator.
Ondina Duda
Ondina Duda Manager de Operațiuni, Active Translators (Timișoara)
Înainte să vin la curs mă așteptam ca maxim 30-50% din conținut să fie aplicabil în domeniul în care lucrez. Spre surprinderea mea pot spune că tot ce am învățat are aplicabilitate în anumite contexte din aria mea de lucru. Așadar așteptările mi-au fost chiar depășite cu mult.
Marian Pinzariu
Marian Pinzariu Vice President of Education, ASSIST Software SRL (Suceava)
Vă mulțumesc foarte mult pentru acest modul de formare. Este util și chiar am început sa fac aplicații cu cursanții. Ca formatori ați realizat foarte bine acest curs sigur si conform. Am întâlnit rar așa formatori cu o pregătire profesionistă de la care am avut de învățat ceva nou și util pentru domeniul predare-învățare. Vă apreciez cu Nota 10!
Serghei Scaticailov
Serghei Scaticailov Technical University of Moldova · Department of Manufacturing Engineering (Moldova)