Republica Moldova

© Getty Images/real444

De la 1 ianuarie 2020, în cadrul AHK România funcționează un centru de competență pentru Republica Moldova. AHK România este mandatată oficial să dezvolte relațiile economice dintre Germania și Republica Moldova în cadrul promovării comerțului exterior german. În calitate de cea mai mare organizație economică bilaterală cu sedii la București și Cluj, AHK România dorește să facă accesibil potențialul economic al Republicii Moldova comunității de afaceri româno-germane și să ofere companiilor moldovenești acces la know-how și la noi parteneriate de afaceri.

Centrul de competență AHK România oferă informații despre Republica Moldova ca amplasament investițional tuturor companiilor interesate, organizează evenimente de business și delegații de afaceri și menține relații strânse cu organizațiile partenere din Germania, România și Republica Moldova. Suntem convinși că, în acest fel, consolidăm relațiile dintre companiile din România, Republica Moldova și Germania în sens trilateral, aducând astfel o contribuție valoroasă la dezvoltarea economică dinamică și durabilă în țările implicate.

Aflați mai multe acum!

Pentru mai multe informații despre Republica Moldova ca amplasament investițional, vă rugăm să ne contactați. Stabiliți o întâlnire și vom analiza împreună potențialul dumneavoastră de afaceri în Republica Moldova.

News

Cetățenii UE se pot angaja în Republica Moldova fără permis de muncă

Cetățenii din cele 27 de țări ale Uniunii Europene, dar și din alte state, vor putea activa în Republica Moldova fără permis de muncă. Acest fapt va stimula potențialul de dezvoltare economică și atractivitatea investițională a țării, oferind accesul companiilor mari la resurse calificate din alte state. Detalii.

 

Broșura „Economic Development Republica Moldova”

 

Pentru a vă facilita decizia de a investi în Republica Moldova, am realizat această broșură, bilingvă (germană/engleză) care conține date economice importante și informații despre Republica Moldova.

Download

 

Moldova is a good location for IT

Moldova is emerging as a competitive destination for investors and companies looking to access the European market. Get more information in the presentation here.