marketplace romania

Portalul furnizorilor oferă companiilor din România, care doresc să își extindă afacerea în Germania, ocazia de a își găsi parteneri de distribuție pentru a stabili noi relații de afaceri pe piața germană.

AHK România intermediază cu ajutorul acestui instrument de lucru relaţia dintre companiile germane şi producătorii români. Aceştia îşi prezintă serviciile prin intermediul portalului şi pot fi găsiţi uşor de potenţiali parteneri de afaceri. Promovarea se face prin informări directe, trimise către companii germane, prin intermediul multiplicatorilor noștri - de la camere de comerț locale din Germania până la asociații de profil – și în cadrul evenimentelor sub sigla AHK România.

Portofoliul nostru de servicii

Contact direct cu parteneri de afaceri germani

Noi oportunităţi de afaceri durabile

Reţea bogată de filiale şi capacitate mare de pătrundere pe piaţa germană

Prezentare şi promovare pe piaţa germană

Informaţii utile!

Companiile membre ale AHK Romania beneficiază gratuit de pachetul BUSINESS. Informații despre cele 3 tipuri de pachete de promovare sunt disponibile pe site. Pentru detalii suplimentare cu privire la condițiile de înscriere în portalul furnizorilor vă stăm cu plăcere la dispoziție.

Doriți să fiți parte a portalului furnizorilor români? Doriți să fiți la un click distanță de potențialii parteneri de afaceri germani? Vă așteptăm!

marketplace romania