Editorial

Dragi membri și parteneri ai AHK România,

un an plin de evenimente se apropie de final, un an în care AHK Romania a aniversat 20 de ani de activitate, sub motto-ul “Sustainability”. Am realizat multe pentru și împreună cu dumneavoastră, am organizat evenimente și delegații de afaceri, am participat la târguri, am redactat comunicate de presă și documente de poziție pe teme de actualitate, am inițiat și continuat proiecte verzi și nu în ultimul rând am intensificat dialogul între actorii politici, economici și societatea civilă, pentru a crea idei noi, inovative pentru un viitor durabil. Vă mulțumim pentru un an 2022 minunat împreună, în România !

Dorim să fim aproape de membrii și partenerii noștri și în anul care vine. Parteneriatele puternice reprezintă fundamentul care ne permite să facem față provocărilor actuale și viitoare.

Gândirea și acțiunea comună, cooperarea între reprezentanții mediului economic, politic, educațional și ai societății civile sunt mai importante astăzi ca niciodată.  De aceea am ales pentru 2023 laitmotivul “Strengthening Partnerships”. Scopul nostru este să aducem la un nou nivel relațiile economice dintre Germania și România. Prin parteneriate contribuim la transformarea modelelor de afaceri în unele mai sustenabile și susținem activ investițiile în educație, sănătate, în știință și noi tehnologii. 

Pentru a atinge aceste obiective ambițioase, trebuie să colaborăm mai strâns ca niciodată, gândind și lucrând împreună în aceeași direcție. Prin parteneriate puternice vom transforma provocările în oportunități! Acesta este laitmotivul care ne va ghida în 2023 și ne-am bucura să ne fiți alături.

Mulțumim membrilor și prietenilor noștri pentru încredere și bună colaborare!

Vă dorim din toată inima, dumneavoastră și familiilor dumneavoastră, un Crăciun Fericit și un An Nou sănătos și prosper!

Echipa AHK & Consiliul Director

București, 12.12.2022