Editorial

Dragi membri și parteneri ai AHK România,

Am petrecut împreună încă un an bogat în evenimente. Am organizat conferințe, delegații de afaceri, am vizitat companii, am realizat multe alte proiecte și activități și ne-a făcut plăcere să vă fim alături și să vă sprijinim pe diverse teme. Toate aceste acțiuni au pus bazele unor noi parteneriate, investiții sau pot deschide noi orizonturi de afaceri. Am oferit consultanță și orientare în  business atât companiilor românești, cât și celor germane și am fost activi și în Republica Moldova.

În spiritul motto-ului din 2023 „Strengthening Partnerships”, ne-am angajat să vă aducem  aproape unii de alții, dar și  să vă facilităm legătura cu reprezentanții mediului politic, educațional sau din societatea civilă. Suntem o comunitate puternică, iar în anul 2023, anul parteneriatelor, echipa AHK România s-a implicat activ să vă susțină în reprezentarea intereselor. Luările de poziție sau declarațiile  publice, precum și întâlnirile cu factorii de decizie pentru găsirea soluțiilor potrivite pentru mediul de afaceri sunt câteva exemple.

Și am schițat doar puțin din ce am făcut  în 2023. Pentru 2024 continuăm proiectele mari și punem accent pe inovare, pentru că aceasta are un rol esențial în viața noastră, contribuind la creșterea economică, la rezolvarea provocărilor globale și la îmbunătățirea nivelului de trai. De aceea am ales ca temă „Innovation drives the future!”.  Avem convingerea că inovația are puterea să miște lucrurile în bine și vă invităm cu drag  să ne fiți alături în construirea unor lanțuri valorice durabile și moderne, a unui sistem economic și a unei societăți capabile să găsească soluții și răspunsuri la provocările de mâine.

Vă mulțumim pentru anul 2023 și ne bucurăm pentru un an nou alături de dumneavoastră.

Vă dorim din toată inima, dumneavoastră și familiilor dumneavoastră, un Crăciun Fericit și un An Nou sănătos și prosper!

Echipa AHK & Consiliul Director

București, 12.12.2023