©dziewul - stock.adobe.com
Online-Event
Delegaţii, conferinţe şi târguri
Electrificarea satelor din Apuseni, România – Eveniment de prezentare online a consorțiului german – Power4remote
Limba evenimentului
română și germană cu traducere simultană
Start eveniment
2021-03-02 · 10:00
Final eveniment
2021-03-02 · 14:00

Conform unui studiu al Centrului pentru Studiul Democrației, 100.000 de gospodării din România nu au acces la rețeaua de energie electrică. 7.136 dintre acestea sunt gospodării care se află în zone izolate. Utilitățile pe care majoritatea dintre noi le considerăm elementare și banale în ziua de azi sunt pentru alții imposibil sau foarte greu de accesat.

În acest context, AHK România, prin inițiativa sa green tech, econet romania încearcă să găsească soluții durabile pentru electrificarea acestor gospodării și să atragă interesul companiilor germane și românești din domeniul energiilor verzi pentru acest tip de proiecte.

 

Printr-un proiect finanțat de Ministerul Federal al Economiei și Energiei (BMWi), AHK România a inițiat în 2019 formarea unui consorțiu de firme germane care să găsească, împreună cu companii românești și autoritățile locale interesate, soluții tehnice eficiente, fiabile și prietenoase cu mediul pentru a aduce energia electrică în sate din Apuseni și nu numai. Consorțiul a fost format și în data de 2 martie va avea ocazia de a se prezenta grupului țintă din România.

Prezentarea consorțiului poate fi accesată aici

După evenimentul de prezentare puteți participa și la întâlniri B2B cu reprezentanții celor patru companii germane.

Dacă doriți să participați la acest eveniment pentru a cunoaște firmele, vă rugăm să va înregistrați până pe 25 februarie 2021.

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre această inițiativă sau sa luați parte la întâlniri online cu consorțiul, vă rugăm să ne contactați!

Dr. Ilinca Pandele

Dr. Ilinca Pandele

Member of the Executive Board
Head of Department Members’ Services and Vocational Education & Training

Partner

După evenimentul de prezentare puteți participa și la întâlniri B2B cu reprezentanții celor patru companii germane