nov 20 până la nov 22

Smart City Barcelona 2019

AHK Romania organizeaza in perioada 20-22 noiembrie 2019 o delegatie la unul din cele mai importante evenimente Smart City din Europa si va invita sa va alaturati grupului format din reprezentanti ai companiilor si autoritatilor publice din Romania. Mai multe informatii despre editia de anul trecut a delegatiei organizate de noi gasiti aici .

Despre Smart City Expo World Congress

Ajuns la a noua editie, Smart City Expo World Congress este un eveniment etalon pentru tehnologiile dedicate oraselor inteligente si reprezinta cadrul ideal pentru a descoperi exemple de bune practici si a identifica tehnologii inovatoare din domeniile urmatoare: Transformare digitală, Mediul Urban, Mobilitate, Guvernanță și Finanțe, Orașe inclusive și colaborative.

Evenimentul se desfasoara la Centrul Expozitional Gran Via din Barcelona si ofera posibilitatea vizitatorilor de a intra in contact cu firmele expozante din domeniul tehnologiilor smart, de a se pune la punct cu ultimele noutati in domeniu si de a participa la programul de conferinte tematice.

Despre Barcelona – un oraș smart de referință

Metropola spaniolă are reputația de a fi în fruntea inovației tehnologice urbane. Cu o rețea municipală de 500 km de fibră optică, Wi-Fi gratuit prin intermediul iluminatului stradal și senzori de monitorizare a calității aerului, a locurilor de parcare și chiar a containerelor de gunoi, Barcelona este vârf de lance în testarea conceptului de Internet of Things (IoT). Acum, orașul dorește să transforme acest lucru într-un internet pentru cetățeni, plasând cetățeanul în centrul deciziilor autorității publice.

Mai multe informații despre proiect, program si costuri

Punctele centrale ale delegatiei vor fi participarea la targ si vizitarea unui proiect de referinta din regiunea metropolitana Barcelona. Un draft al programului puteti gasi aici.

Organizarea completa a delegatiei romane de la transportul cu avionul, incluzand cazarea, accesul la targ sau vizitarea proiectului de referinta intra in sarcinile AHK Romania.

Interesat? Veniți cu noi!

 

 

Înapoi la listă