Membri

AHK România, împreună cu cei peste 600 de membri ai săi, formează de mai bine de 15 ani o comunitate interconectată în domeniile economic, politic și administrativ. Prin statutul nostru de cea mai mare comunitate de business bilaterală din România, oferim o gamă largă de evenimente, având drept scop conectarea între membri și totodată asigurarea schimbului de informații și experiență între aceștia. Ca partener strategic al companiei dumneavoastră, vă susținem în dezvoltarea propriei afaceri, pentru a vă spori succesul atât pe piața din România, cât și pe cea din Germania. Sunteți interesat? Contactați-ne!

Image Alternative Text
©

Cum pot deveni membru

Faceți parte dintr-o comunitate unică, fiind astfel la curent cu tendințele pieței, cu oportunitățile de afaceri și activitățile din diferitele branșe. Profitați de avantajele calității de membru al AHK România!

Image Alternative Text
© Getty Images/LDProd

Members2Members

De la membri pentru membri – acesta este motto-ul programului "Members2Members" al AHK România. Membrii AHK oferă produse și servicii la tarife preferențiale.

Image Alternative Text
©

Membrii informează

Dacă doriți să ne transmiteți informații interesante din cadrul companiei dvs., vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail: kleininger.carmen@ahkrumaenien.ro. (Subiect: Mesaj companie).