News AHK

Daniel Groza a preluat conducerea locației Continental Automotive din Iași

21/11/2023

Iași, 17 noiembrie 2023. Compania Continental anunță numirea lui Daniel Groza (44 de ani) în funcția de director al centrului de cercetare și dezvoltare Continental din Iași.

Daniel Groza lucrează în Continental din anul 2006 când a început activitatea în cadrul companiei în poziția de Test Engineer, iar după doi ani a avansat pe poziția de Team Leader. În anul 2011 a preluat o nouă funcție de conducere, fiind numit Group Leader. În perioada 2018 - 2020 a preluat un rol global în testare și tot de atunci coordonează echipele locale din cadrul actualei divizii Architecture and Networking, funcție pe care o va menține în paralel cu rolul de director al locației Continental Iași.

“Preluarea funcției de manager Continental Iași este o responsabilitate pe care mi-am asumat-o cu entuziasm. Echipa din Iași a crescut la peste 2500 de angajați, la fel și rolul semnificativ pe care colegii mei îl joacă în dezvoltarea tehnologiilor automotive, cu impact global. Locația noastră este un centru de competență care atrage specialiști foarte bine pregătiți. Câteva dintre obiectivele pe care le vizez în noul meu mandat țin de dezvoltarea echipei și a proiectelor de cercetare cu responsabilitate globală, în special în dezvoltarea tehnologiilor pentru conducere autonomă, inteligența artificală, precum și a tehnologiilor pentru dezvoltarea orașelor inteligente”, spune Daniel Groza.