Servicii

AHK România este partenerul central pentru companiile românești care doresc să pătrundă pe piața germană. Prin discuții de consiliere și prin serviciile de consultanță pe care le oferim, dar și prin recomandarea de parteneri competenți, venim în sprijinul companiilor în diverse probleme sau situaţii pe care acestea le întâmpină.

Image Alternative Text
©

Consiliere de piaţă

Noi vă susţinem printr-o consiliere personalizată, adaptată specificului companiei dvs., în obţinerea unei imagini reale a poziţiei actuale pe piaţa ţintită. Strategia dvs. reprezintă punctul de pornire în elaborarea unei strategii de dezvoltare a pieţei deja existente sau a uneia de pătrundere pe noi piețe de desfacere.

Image Alternative Text
©

Consiliere investitori & HR

Dacă sunteți pregătiți să vă extindeți afacerea în Germania, noi vă facilităm demersul cu ajutorul partenerilor noștri externi! Un plan de afaceri solid își va găsi cu siguranță un partener de finanțare în Germania.

Image Alternative Text
© Getty Images/Jacob Ammentorp Lund

Formare profesională și continuă

Personalul bine pregătit este pentru fiecare companie un element cheie în obținerea succesului. AHK România este partenerul dvs. în formarea viitorilor angajați.

Image Alternative Text
©

Târguri

Pentru expozanți, vizitatori sau reprezentanți media – AHK România este legătura directă cu societățile de târguri din Germania! Vă ajutăm cu plăcere la pregătirile pentru prezența la târguri și expoziții de specialitate.

Image Alternative Text
©

Startup-uri

Deşi se află încă la început de drum, cultura antreprenorială din România se dezvoltă cu rapiditate, implicit şi scena startup-urilor.