Cariere

Noi, la AHK România, modelăm viitorul cu și pentru comunitatea de business româno-germană. Urmărim scopurile și ideile noastre cu mare pasiune, convingere și responsabilitate. Ești în căutare de un mediu de lucru atrăgător și dinamic, care îți oferă totodată perspective pentru o carieră sigură? Atunci este timpul să ne cunoaștem. Pornește pe un nou drum și începe o nouă carieră la noi. Vino să te convingi!

Image Alternative Text
©

AHK România ca angajator

În toate departamentele AHK România lucrează specialiști, pentru care munca în echipă este ceva de la sine înțeles, care înțeleg organizația: angajați care gândesc în spiritul companie, sunt flexibili, acționează în echipă, elaborează soluții inteligente, eficiente pentru și împreună cu comunitatea noastră de business.

Image Alternative Text
©

Vino în echipa noastră!

Cauți un loc de muncă adaptat nevoilor tale? Un loc de muncă unde să nu conteze doar cunoștințele și competențele tale, ci cu care să te poți identifica personal?

Image Alternative Text
©

Locuri de practică

AHK România le oferă studenților posibilitatea de a efectua un stagiu de practică în cadrul unei echipe dinamice și într-un mediu economic interesant.