Advocacy

AHK România nu este doar o platformă de afaceri pentru networking și schimb de experiență, ci și o voce importantă a economiei germane. Ne considerăm o platformă de dialog între mediul privat și factorii de decizie din mediul politic și administrativ.

Image Alternative Text
©

Reprezentarea intereselor

În contextul reprezentării intereselor, ne concentrăm pe subiectele importante pentru membrii noștri și pentru economia germană din România. Suntem în mod special preocupați de elaborarea și punerea în aplicare a unor propuneri acționabile și bine fundamentate, cu scopul de a contribui la dezvoltarea durabilă și economică a României și la relațiile economice bilaterale.

 

 

 

Image Alternative Text
©

Grupuri de lucru

Pentru grupurile noastre de lucru din cadrul AHK se aplică principiul "pentru și cu membrii noștri". Scopul grupurilor de lucru este de a purta un dialog deschis și constructiv cu factorii români de decizie din politică și administrație.

Image Alternative Text
©

Coaliția pentru Dezvoltarea României

Coaliția pentru Dezvoltarea României (CDR) este o inițiativă privată, non-politică, înființată în 2013, o platformă importantă de dialog între sectorul privat și guvernul român și autoritățile sale subordonate.